Већина праћених тикток налога

Kreirano 9 mart, 2024
Корисници Тикток-а

ТикТок, гигант друштвених медија за дељење видео записа, наставља да доминира дигиталним пејзажом, похваливши се са преко милијарду активних корисника широм света. Метеорски успон платформе до славе може се приписати њеном јединственом споју корисничког садржаја, вирусних трендова и високо персонализованог алгоритма који привлачи кориснике сатима за редом. У овом чланку улазимо у најпраћеније ТикТок налоге из 2024. године, откривајући тајне иза њиховог успеха и истражујући опсег садржаја који је ове креаторе катапултирао у светску славу.

1. Кхабане Ламе (@кхаби.ламе)

На врху наше листе са запањујућим бројем пратилаца који прелази 161 милион је Кхабане Ламе. Надалеко познат по свом ТикТок руковатељу, @кхаби.ламе, овај креатор рођен у Сенегалу, у Италији, прославио се својим безреченим, али урнебесно ефикасним уклањањем претерано компликованих „лајф-хацк” видеа. Ламеов метеорски успон на прво место у ТикТок-у покренут је његовом непретенциозном привлачношћу за сваког човека и његовом вештином да се мртвим изразом лица подсмева животним апсурдима.

2. Цхарли Д'Амелио (@цхарлидамелио)

Уско иза Ламеа је претходни носилац титуле, Чарли Д'Амелио, са преко 152 милиона пратилаца. Позната као краљица ТикТок-а, Д'Амелиоино плесно умеће, заједно са њеном заразном личношћу, учинило ју је познатим међу корисницима платформе. Упркос томе што је изгубила прво место од Ламеа, Д'Амелио је и даље једна од најутицајнијих личности на платформи, прикупљајући милијарде прегледа и лајкова на свом садржају.

3. Белла Поарцх (@беллапоарцх)

Трећа на нашој листи је Белла Поарцх, филипинско-америчка ТикТок сензација која је привукла огромну бројку од преко 93,8 милиона пратилаца. Поарцх је стекла славу са својим хипнотичким видео снимцима са синхронизацијом усана који скакућу главом, заслуживши титулу „највише лајкованог“ ТикТок видеа у року од годину дана од придруживања платформи.

4. МрБеаст (@мрбеаст)

Познат по својим великим филантропским гестовима и запањујућим изазовима, Џими 'МрБеаст' Доналдсон је успешно превео своју Јутјуб славу на ТикТок платформу. Са преко 93,4 милиона пратилаца, МрБеаст је један од најбрже растућих налога на платформи, који нуди мале верзије својих ИоуТубе изазова и учествује у вирусним трендовима.

5. Аддисон Рае (@аддисонраее)

Аддисон Рае, најпознатија по својим плесним кореографијама, држи пето место са преко 88,6 милиона пратилаца. Њена популарност на ТикТок-у проширила се на друге платформе, што је довело до сарадње са брендовима високог профила и појављивања у популарним ТВ емисијама.

Тикток расте

6. Зацх Кинг (@зацхкинг)

Зацх Кинг, интернет личност и илузиониста, привукао је пажњу преко 81,1 милиона пратилаца на ТикТок-у. Познат по својим 'магичним лозама', Кингов садржај је спој магије, илузије и паметних техника уређивања, што га чини једним од најединственијих креатора платформе.

7. Кимберли Лоаиза (@кимберли.лоаиза)

Мексичка певачица и влогерка Кимберли Лоаиза је на седмој позицији са више од 80,9 милиона пратилаца. Позната по својим високоенергетским видео записима и садржају који се може повезати, Лоаиза је постала омиљена фигура међу ТикТок заједницом која говори шпански.

8. ТикТок (@тикток)

Иронично, званични ТикТок налог се налази на осмом месту са преко 79 милиона пратилаца. Налог је познат по томе што приказује креаторе, дели ажурирања платформе и промовише трендовске хештегове и изазове.

9. Бурак Оздемир (@цзнбурак)

Бурак Оздемир (@цзнбурак)
Бурак Оздемир, познатији као Цзнбурак на ТикТоку, турски је кувар који је прикупио преко 74,7 милиона пратилаца. Оздемирове кулинарске креације веће од живота и његов заразни осмех учинили су га глобалном интернет сензацијом.

10. Двејн „Стена“ Џонсон (@тхероцк)
Холивудска суперзвезда, Двејн „Стена“ Џонсон, заокружује топ 10 са преко 74,2 милиона пратилаца. Џонсонов ТикТок садржај укључује рутине вежбања, видео записе иза сцене и његов препознатљив бренд мотивационог садржаја.

Похвала
Значајни спомени ван првих 10 укључују Дикси Д'Амелио (@дикиедамелио) са 56,4 милиона пратилаца, Џејсона Дерула (@јасондеруло) са 58 милиона пратилаца и Селену Гомез (@селенагомез) са 58,9 милиона пратилаца.

Закључак

Како ТикТок наставља да се развија и шири свој глобални домет, листа налога платформе која се најчешће прати се стално мења. Од плесача и комичара до кувара и холивудских суперзвезда, ТикТок наставља да буде платформа за разноврстан и креативан садржај, привлачећи милионе пратилаца из целог света.

Без обзира да ли сте бренд који жели да постане партнер са инфлуенсерима или корисник који жели да прати најновије трендове, праћење најпраћенијих ТикТок налога може понудити вредан увид у врсте садржаја који одјекују код публике широм света.

Према најновијим подацима, Чарли Д'Амелио држи титулу са милионима пратилаца, позната по својим занимљивим видео записима о плесу и синхронизацији усана који одјекују широком публиком.

Садржај увелико варира, али често укључује плесне изазове, комичне скечеве, синхронизацију усана са популарним песмама, „уради сам“ туторијале и блогове о животном стилу. Сваки креатор доноси свој јединствени стил на платформу.

Доследност, аутентичност и ангажованост су кључни. Креирајте садржај који одговара вашој публици, ангажујте се са садржајем других корисника, сарађујте са инфлуенсерима, користите популарне хештегове и оптимизујте свој профил за максималну видљивост. Потребно је време и посвећеност, али са правим приступом, можете стално да повећавате своје следбенике.