Како задржати своје низове на Снапцхату: Свеобухватан водич

Kreirano 27 septembar, 2024
стреак

Снапцхат низови су једна од најзанимљивијих функција које платформа нуди, одржавајући кориснике повезаним и подстичући свакодневне интеракције. Низ, такође познат као „Снапстреак“, почиње када два пријатеља пошаљу један другом снимак (а не поруку за ћаскање) у року од 24 сата три узастопна дана. Након тога, емоџи пламена се појављује поред имена пријатеља, што означава почетак низа. Све док обе стране настављају да шаљу снимке сваки дан, низ ће се наставити и број поред емоџија пламена ће се повећавати, показујући колико дуго је низ трајао. Низови нису само праћење свакодневних снимака. Они стварају осећај постигнућа и лојалности међу пријатељима, што га чини једном од најзависнијих карактеристика на Снапцхату. Многи корисници се поносе тиме што имају дуге низове, а прекид једног може се осећати као значајан губитак. У овом чланку ћемо покрити све што треба да знате да бисте одржавали низове и максимално искористили ову забавну функцију на Снапцхату.

Шта су Снапцхат низови?

Снапцхат траке, познате и као "Снапстреакс", представљају конзистентне интеракције између два корисника. Низ почиње када се ви и пријатељ снимите (слике или видео записи) свака 24 сата три узастопна дана. Циљ је да се низ настави тако што ћете свакодневно размењивати снимке, а број поред емоџија пламена показује колико је дана низ био активан. Важно је напоменути да се ћаскања, видео позиви и групни снимци не рачунају за одржавање низова.

Зашто су Снапцхат низови важни?

Тракови су постали главни део друштвене интеракције на Снапцхату. За многе кориснике, они симболизују доследну везу са пријатељима. Они нису само забавна карактеристика, већ и одраз личне посвећености, оданости и, често, такмичења међу пријатељима у одржавању најдужих низова. Поред тога, низови дају корисницима разлог да свакодневно отварају апликацију, подстичући чешћи ангажман са платформом. Неки корисници чак постављају личне рекорде за најдуже низове, који могу досећи и хиљаде дана.

Како да одржите своје Снапцхат низове

Да бисте одржали низ, морате послати снимак свом пријатељу, а они га морају послати назад у року од 24 сата. Ово може изгледати лако, али живот може постати заузет и лако се заборави. Да би избегли прекид низа, многи корисници постављају подсетнике или одређују доба дана за слање снимака. Поред тога, ако сте икада забринути да би низ могао да се заврши, Снапцхат ће приказати тајмер (емоџи са пешчаним сатом) поред имена вашег пријатеља када се 24-часовни прозор скоро истекне, подсећајући вас да снимите свог пријатеља пре него што буде прекасно.

Шта се дешава када изгубите низ?

Губитак низа Снапцхат-а може бити фрустрирајуће искуство, посебно за кориснике који су га одржавали дуго времена. Ако обе стране не пошаљу снимак у року од 24 сата, низ се завршава, а емоџи пламена нестаје. Нажалост, не постоји начин да се врати низ након што је изгубљен. Међутим, ако је низ прекинут због техничког квара, корисници могу контактирати Снапцхат подршку, ау неким случајевима могу вратити низ. Али ово није загарантовано.

Закључак

Снапцхат низови су еволуирали у више од само забавне функције – они су начин да останете повезани са пријатељима и изградите трајне друштвене везе на платформи. Ако разумете важност доследности и следите неколико једноставних савета, можете задржати своје низове колико год желите. Иако се губитак низа може осећати као назадовање, само искуство подстиче више интеракције и ангажовања, што је управо оно што Снапцхат жели да подстакне. Без обзира да ли тек почињете или одржавате низ стотинама дана, низови су забаван начин да останете активни и повезани на Снапцхату.

стреак

Ако једна особа заборави да пошаље снимак у року од 24 сата, низ ће се прекинути, а емоџи пламена ће нестати. Не можете опоравити низ осим ако не контактирате Снапцхат подршку, а само у неким случајевима ће га вратити.

Да не бисте заборавили да пошаљете снимак, можете да користите индикатор низа емоџија и подесите дневне подсетнике. Снапцхат такође приказује емотиконе у облику пешчаног сата када се низ ускоро завршава, подсећајући вас да пошаљете снимак пре него што време истекне.

Не, само снимци (слике или видео снимци) који се размењују између два корисника рачунају се за одржавање низа. Ћаскање, видео позиви и групни снимци не доприносе одржавању низа.