FAQ (Često postavljana pitanja)

Prioritet nam je pružiti besprekorno korisničko iskustvo, oponašajući jednostavnost popularnih društvenih mreža. Naši alati za sticanje pratilaca dizajnirani su sa ciljem jednostavnosti korišćenja. Međutim, naš korisnički interfejs samo je jedan od mnogih razloga za izbor naših usluga. Evo zbog čega se ističemo: Vaša Sigurnost je Važna: Nikada ne tražimo osetljive informacije poput lozinki. Naše usluge pružaju sigurno okruženje, osiguravajući da nema rizika od hakovanja ili nezakonitih aktivnosti. Napredne Sigurnosne Mere: Sigurnost je prioritet. Naši sistemi funkcionišu pod strogo definisanim sigurnosnim protokolima, osiguravajući da su svi podaci šifrovani i zaštićeni. Uvek Dostupna Podrška: Tu smo za vas 24/7. Bez obzira na probleme sa kojima se susretnete ili vam je potrebna pomoć, naš tim podrške je dostupan da vam pomogne u bilo koje doba. Pristupačna Cena: Nudimo konkurentne cene bez kompromisa na kvalitetu. Naše usluge su pristupačne i prilagođene vašim potrebama. Izaberite nas za besprekorno i sigurno iskustvo u pojačavanju vaše prisutnosti na društvenim mrežama.

Apsolutno, sigurno je kupovati lajkove i pratilace od nas. Prioritet nam je dostavljanje stvarnih i aktivnih naloga kako bismo osigurali sigurnost vaših profila na društvenim mrežama.

Obično ćete početi da vidite lajkove i pratilace u roku od 24 do 48 sati od vaše kupovine, pri čemu veće narudžbine mogu trajati malo duže. Za veće narudžbine, budite sigurni da ćemo ih isporučiti postepeno svakog dana do završetka.

Instagram, TikTok i Facebook ograničavaju pristup skrivenim profilima, ograničavajući vidljivost samo na dozvoljene korisnike. Stoga zahtevamo privremeni pristup kako bismo osigurali besprekornu isporuku naših usluga. Budite sigurni da možete vratiti svoj nalog na skriveni status nakon toga, zadržavajući željene postavke privatnosti.

Kada investirate u naše usluge, budite sigurni da ćete dobiti ciljane, autentične i angažovane pratilace koji će poboljšati vašu vidljivost i osigurati da se vaša investicija isplati. Smatrajte nas vašom glavnom destinacijom za kupovinu pratilaca na Instagramu/TikToku/Facebooku.

Možete lako stupiti u kontakt sa našim timom korisničke podrške 24/7. Jednostavno nas kontaktirajte putem e-pošte ili putem obrasca za kontakt na stranici za kontakt našeg veb sajta. Tu smo da vam pomognemo sa bilo kojim pitanjima ili problemima koje imate u vezi sa vašom narudžbinom.

Iako težimo pružanju izvanrednih usluga, povraćaji nisu standardna politika. Ako vaša narudžbina nije započeta u roku od 5 radnih dana ili iz određenih razloga, molimo vas da nas kontaktirate kako bismo razgovarali o vašim concerns. Zahtevi za povraćaj novca ocenjuju se na osnovu individualnog slučaja kako bi se osigurala zadovoljstvo kupaca.

Da, naše usluge su namenjene kako ličnim tako i poslovnim nalozima na Instagramu, Facebooku i TikToku.

Ne, nikada ne tražimo lozinke za vaše naloge na društvenim mrežama. Sve što zahtevamo je vaše korisničko ime ili URL kako bismo sigurno isporučili lajkove i pratilace. Napomena: Molimo vas da osigurate da je vaš nalog postavljen na javnu vidljivost.

Nudimo različite pogodne opcije plaćanja kako bismo zadovoljili vaše potrebe. Trenutno prihvatamo glavne kreditne/debitne kartice (Visa, Mastercard, American Express), PayPal, Apple Pay i Google Pay. Pored toga, neprekidno istražujemo nove metode plaćanja kako bismo unapredili vaše iskustvo kupovine. Ako imate određene preferencije plaćanja ili upite, slobodno se obratite našem timu korisničke podrške za pomoć.