Како преузети Инстаграм Реелс

Kreirano 9 mart, 2024
Преузмите Реелс

Инстаграм Реелс је популарна функција која омогућава корисницима да креирају и деле кратке видео записе са својим пратиоцима. Са својим широким спектром креативних алата и опција за уређивање, Реелс је постао омиљен међу креаторима садржаја и утицајним особама. Међутим, шта ако наиђете на Реел који апсолутно волите и желите да га сачувате за касније? У овом чланку ћу вас водити кроз процес преузимања Инстаграм Реелс-а на ваш мобилни уређај, као и дати савете за преузимање висококвалитетних видео записа. Поред тога, објаснићу како да преузмете Реелс на десктоп или лаптоп, па чак и да пружим водич корак по корак за преузимање Фацебоок Реелс. Дакле, хајде да почнемо!

Зашто бисте требали преузети Инстаграм Реелс

Постоји неколико разлога зашто бисте можда желели да преузмете Инстаграм Реелс. Прво, преузимање Реел-а вам омогућава да га гледате ван мреже, што је посебно корисно када имате ограничен приступ интернету или сте у покрету. Друго, преузимање Реелс-а вам омогућава да сачувате свој омиљени садржај и касније се вратите на њега. Било да се ради о смешном скечу, корисном туторијалу или инспиративној плесној рутини, могућност преузимања Реелс гарантује да никада нећете пропустити садржај који волите. На крају, преузимање Реелс-а вам даје прилику да их делите на другим платформама или са пријатељима који можда немају Инстаграм налог. Сада када разумете предности преузимања Инстаграм Реелс-а, хајде да заронимо у кораке за то.

Кораци за преузимање Инстаграм колутова на ваш мобилни уређај

Преузимање Инстаграм Реелс-а на ваш мобилни уређај је једноставан процес. Ево водича корак по корак који ће вам помоћи:

  1. Отворите апликацију Инстаграм на свом мобилном уређају и пронађите Реел који желите да преузмете.
  2. Додирните Реел да бисте га отворили преко целог екрана.
  3. У доњем десном углу екрана наћи ћете три тачке. Додирните тачке да бисте открили мени опција.
  4. У менију изаберите „Сачувај“ да бисте преузели Реел на свој уређај.
  5. Када је колут сачуван, можете га пронаћи у галерији вашег уређаја или у роли камере.

Пратећи ове једноставне кораке, можете лако преузети Инстаграм Реелс и ставити их на располагање за гледање ван мреже или дељење са другима.

Како преузети Инстаграм Реелс користећи апликације трећих страна

Ако тражите додатне функције или већу контролу над процесом преузимања, можете размислити о коришћењу апликација трећих страна за преузимање Инстаграм Реелс-а. Ове апликације нуде различите функције и омогућавају вам да сачувате колутове директно на свом уређају. Ево неколико популарних апликација независних произвођача за преузимање Инстаграм Реелс-а:

  • ИнСавер: ИнСавер је апликација прилагођена кориснику која вам омогућава да преузмете Инстаграм Реелс са само неколико додира. Једноставно копирајте везу колута који желите да преузмете, отворите ИнСавер и налепите везу. Апликација ће затим преузети Реел и пружити опције да га сачувате на вашем уређају.
  • Реелс Довнлоадер: Реелс Довнлоадер је још једна поуздана апликација која вам омогућава да преузмете Инстаграм Реелс без напора. Слично ИнСаверу, потребно је да копирате везу Реел-а, отворите Реелс Довнлоадер и налепите везу. Апликација ће анализирати везу и дати вам опцију да сачувате Реел.

Ово је само неколико примера апликација независних произвођача доступних за преузимање Инстаграм Реелс-а. Међутим, важно је напоменути да коришћење апликација трећих страна носи потенцијалне ризике, као што су забринутост за приватност или малвер. Због тога се саветује да извршите темељно истраживање и изаберете реномирану апликацију из поузданог извора.

Савети за преузимање висококвалитетних Инстаграм колутова

Када преузимате Инстаграм Реелс, желите да будете сигурни да ће видео задржати свој квалитет и јасноћу. Да бисмо вам помогли да преузмете висококвалитетне колуте, ево неколико корисних савета:

  • Преузмите са стабилне интернет везе: Да бисте избегли прекиде или губитак квалитета видеа, уверите се да имате стабилну интернет везу пре преузимања Реелс.
  • Изаберите прави формат: Неке апликације независних произвођача вам омогућавају да изаберете формат у којем желите да преузмете Реел. Изаберите формат који подржава висок квалитет видео записа, као што је МП4 или АВИ.
  • Изаберите највишу доступну резолуцију: Када преузимате Реелс, одлучите се за највишу доступну резолуцију да бисте обезбедили најбоље визуелно искуство. Више резолуције могу да заузму више простора за складиштење, па размислите о капацитету вашег уређаја пре него што изаберете резолуцију.

Пратећи ове савете, можете побољшати своје искуство преузимања и уживати у висококвалитетним Инстаграм колумовима кад год пожелите.

Преузимање Инстаграм Реелс на десктопу или лаптопу

Ако више волите да претражујете Инстаграм на свом десктопу или лаптопу и желите да преузмете Реелс одатле, можете да користите неколико решења. Ево како можете да преузмете Инстаграм Реелс на десктоп или лаптоп:

  • Метода провере елемента: Кликните десним тастером миша на видео на колуту и изаберите „Инспецт“ или „Инспецт елемент“. Ово ће отворити панел алатки за програмере. Потражите видео везу у коду и копирајте је. Налепите везу у нову картицу и Реел видео ће се репродуковати. Кликните десним тастером миша на видео и изаберите „Сачувај видео као“ да бисте га преузели.
  • Снимање екрана: Друга опција је да користите софтвер за снимање екрана или проширења претраживача да бисте снимили Реел видео док се репродукује на вашем десктопу или лаптопу. Када се видео сними, можете га сачувати на жељеној локацији.

Иако ове методе могу захтевати мало више техничког знања или додатног софтвера, оне пружају начин за преузимање Инстаграм Реелс-а на десктоп или лаптоп уређаје.

Преузмите Реелс 2

Преузимање Фацебоок колутова - водич корак по корак

Фацебоок Реелс, такође познат као "Фацебоок Схортс", је функција која омогућава корисницима да креирају и деле кратке видео записе на Фацебоок платформи. Ако сте заинтересовани за преузимање Фацебоок Реелс-а, следите ове кораке:

  1. Отворите апликацију Фацебоок на свом мобилном уређају и идите на Реел који желите да преузмете.
  2. Додирните Реел да бисте га отворили преко целог екрана.
  3. Потражите три тачке у доњем десном углу екрана и додирните их да бисте открили опције.
  4. Међу опцијама изаберите „Сачувај“ да бисте преузели Фацебоок Реел на свој уређај.
  5. Када је колут сачуван, можете га пронаћи у галерији вашег уређаја или у роли камере.

Преузимање Фацебоок Реелс прати сличан процес као Инстаграм Реелс, што олакшава чување и уживање у омиљеним видео записима на Фацебоок платформи.

Решавање уобичајених проблема током преузимања Инстаграм колутова

Иако је преузимање Инстаграм Реелс-а генерално једноставан процес, повремено можете наићи на проблеме. Ево неких уобичајених проблема и њихових решења:

1. Није могуће преузети Реел: Ако не можете да преузмете одређени Реел, то може бити због подешавања приватности корисника. Неки корисници одлучују да ограниче преузимање својих колутова како би задржали контролу над својим садржајем.

2. Лош квалитет видеа: Ако преузети Реел има лош квалитет видеа, то може бити због слабе интернет везе или квалитета оригиналног видеа. Покушајте поново да преузмете Реел са јачом интернет везом или потражите верзију вишег квалитета.

3. Компатибилност апликација: Уверите се да користите најновију верзију Инстаграм апликације или апликације треће стране коју користите за преузимање Инстаграм Реелс-а. Застареле апликације могу довести до проблема са компатибилношћу и ометати процес преузимања.

Ако и даље будете имали потешкоћа док преузимате Инстаграм Реелс, размислите о томе да контактирате Инстаграм тим за подршку или програмера апликације за даљу помоћ.

Правна разматрања за преузимање Инстаграм колутова

Важно је позабавити се правним разматрањима када је у питању преузимање Инстаграм Реелс-а. Иако је преузимање колутова за личну употребу генерално прихватљиво, кључно је поштовати права интелектуалне својине оригиналних креатора. Избегавајте да користите преузете колутове у комерцијалне сврхе или да их сматрате својим. Увек наведите оригиналног креатора ако одлучите да делите преузети Реел на другим платформама. Запамтите, поштовање закона о ауторским правима и давање кредита су од суштинског значаја за подршку креативној заједници на Инстаграму.

Закључак и завршне мисли

Преузимање Инстаграм Реелс-а може бити згодан начин да сачувате и уживате у свом омиљеном садржају ван мреже. Било да одаберете да преузмете Реелс на свој мобилни уређај помоћу апликације Инстаграм или истражите апликације трећих страна за додатне функције, процес је једноставан и приступачан. Не заборавите да дате приоритет висококвалитетним преузимањима и пратите законска разматрања како бисте осигурали позитивно и етичко искуство. Пратећи кораке и савете наведене у овом чланку, можете са сигурношћу преузети Инстаграм Реелс и побољшати потрошњу садржаја на платформи.


Да бисте директно преузели Инстаграм Реелс без апликација трећих страна или снимања екрана:

  • Отворите апликацију Инстаграм и идите на картицу Реелс.
  • Пронађите Реел који желите да преузмете и играјте га у режиму целог екрана.
  • Додирните три тачке у доњем десном углу екрана и изаберите „Сачувај у Цамера Ролл“ да бисте сачували видео у својој галерији.

Да, можете преузети Инстаграм Реелс са профила других корисника на следећи начин:

  • Отворите Инстаграм Реел који желите да сачувате и додирните икону „Пошаљи“.
  • Кликните на „Додај колут у своју причу“.
  • Стисните и зумирајте преглед да бисте сачували видео у режиму целог екрана.
  • Затим притисните три тачке у горњем десном углу и изаберите „Сачувај“ да бисте сачували колут у ролну камере.

Да бисте преузели Инстаграм Реелс на десктопу или са туђег јавног налога:

  • Користите алате независних произвођача као што је 4К Стограм да направите резервну копију свих својих колутова одједном и преузмете Инстаграм Реелс са јавног налога.
  • Покрените 4К Стограм, пријавите се на свој Инстаграм налог у оквиру апликације, унесите име Инстаграм налога са којег желите да преузмете Реелс и изаберите одговарајуће опције за преузимање Реелс.
  • Кликните на дугме „Преузми“ и уживајте у преузетим колутовима.