4 најпраћенија инфлуенцера у Француској: моћници друштвених медија које треба да знате

Kreirano 21 septembar, 2024
већина праћена

Инфлуенсери друштвених медија постали су модерне познате личности, чији се домет протеже далеко изван националних граница. У Француској, неколико утицајних људи искористило је моћ платформи као што су Инстаграм, ИоуТубе и ТикТок да би стекли огромну број пратилаца. Ови утицајни људи нису само креатори садржаја; они су трендсетери и креатори укуса, који обликују не само друштвене медије, већ и моду, лепоту и избор начина живота за милионе пратилаца. Од ИоуТубе личности до Инстаграм икона, хајде да истражимо 4 најпраћенија инфлуенсера у Француској, откривајући како су изградили своје империје и шта држи њихову публику привученом.

Сипријен: француски краљ комедије

Са преко 14 милиона пратилаца на ИоуТубе-у, Сипријен је један од најомиљенијих инфлуенсера у Француској. Стекао је славу захваљујући својим урнебесним скечевима који сатире свакодневни живот, технологију и поп културу. Сипријен је овладао уметношћу стварања комичног садржаја који се може повезати, што га чини познатим у свету француског говорног подручја. Његов успех није ограничен само на ИоуТубе; Сипријен је такође популаран на Инстаграму и ТикТоку, где његов хумористички приступ животу наставља да плени публику.

Скуеезие: Гаминг анд Мусиц Сенсатион

Скуеезие, рођен као Луцас Хауцхард, држи круну као најпраћенији јутјубер у Француској, са преко 18 милиона претплатника. Његов садржај се у почетку фокусирао на игре, али се од тада проширио на музику и забаву. Скуеезиејеви духовити и занимљиви видео снимци су изградили базу лојалних обожаватеља, а његов продор у музику само је појачао његов утицај. Његов јединствени стил и доследност у постављању садржаја задржали су га на врху пирамиде друштвених медија у Француској.

Лена Ситуације: Краљица животног стила

Лена Махфуф, познатија као Лена Ситуатионс, освојила је француски свет друштвених медија, посебно на Инстаграму, где има преко 4 милиона пратилаца. Позната по свом животном стилу који се креће од моде до путовања, Лена је главни глас у простору генерације З. Њена аутентичност и искреност са својом публиком помогли су јој да стекне лојалне следбенике, а она наставља да шири свој домет кроз сарадњу са великим брендовима и редовне влогове на ИоуТубе-у.

Тибо ИнСхапе: икона фитнеса

Тибо ИнСхапе је француски утицај на фитнес са више од 8 милиона пратилаца на ИоуТубе-у и Инстаграму. Познат је по својим видео записима о вежбању, фитнес изазовима и мотивационом садржају. Тибоов позитиван и енергичан приступ фитнесу одјекнуо је међу људима свих старосних група, претварајући га у фитнес икону не само у Француској, већ и широм света. Његова транспарентност о фитнесу и личном развоју донела му је посвећену базу обожаватеља.

Закључак

Ова 4 најпраћенија инфлуенсера у Француској представљају разноликост и моћ друштвених медија у данашњем свету. Од комедије и игара до начина живота и фитнеса, ови утицајни људи су изградили лојалне пратиоце остајући аутентични, доследни и ангажовани. Како буду настављали да расту, њихов утицај ће постати само значајнији, обликујући не само онлајн простор, већ и утичући на брендове, трендове, па чак и популарну културу у Француској и шире.

већина праћена

Француски инфлуенсери, попут поменутих, привлаче глобалну публику због своје аутентичности и разноврсног садржаја. Често сарађују са међународним брендовима, а платформе као што су ИоуТубе и Инстаграм помажу им да дођу изван националних граница. Њихова способност да комуницирају на више језика и прилагоде садржај различитим културама такође игра велику улогу у њиховом међународном успеху.

Инфлуенцери уновчавају своје платформе кроз сарадњу са брендовима, спонзорисане објаве, продају робе и, у неким случајевима, лансирање сопствених производа или услуга. На пример, Скуеезие се упустио у музику, која не само да диверзификује његов садржај већ и обезбеђује додатни ток прихода.

Лена Ситуатионс се издваја по својој блиској, приземној личности и спремности да буде отворена о својим личним борбама и успесима. Њена мешавина врхунске моде са свакодневним тренуцима даје јој јединствен глас у утицајном простору, посебно привлачан млађој публици која тражи аутентичност.