Како себи послати колутове на Инстаграму. (Ажурирање!)

Kreirano 11 mart, 2024
Пошаљите колутове себи

Као страствени корисник Инстаграма, увек сам у потрази за новим функцијама и начинима да побољшам своје искуство на платформи. Недавно сам открио одличан трик који ми омогућава да шаљем колутове себи на Инстаграм. Ова функција је променила игру за мене, јер ми омогућава да сачувам и делим своје омиљене колутове са лакоћом. У овом чланку ћу поделити са вама зашто бисте желели да шаљете колутове себи, како то да урадите корак по корак, предности ове функције, креативне начине коришћења послатих колутова, решавање уобичајених проблема и друге начине за сачувајте и делите колутове на Инстаграму.

Зашто бисте желели да шаљете колутове себи?

Можда се питате, зашто бих желео да шаљем колутове себи на Инстаграм? Па, постоји неколико разлога зашто ова функција може бити невероватно корисна. Прво, слањем колутова себи, можете их лако сачувати за касније гледање. Инстаграм-ов алгоритам се стално мења, а колутови које видите данас могу бити закопани у вашем фееду сутра. Слањем колутова себи осигуравате лак приступ њима кад год желите.

Друго, слање колутова себи омогућава вам да саставите колекцију свог омиљеног садржаја. Било да се ради о смешним видео снимцима, инспиративним цитатима или корисним туторијалима, можете да креирате персонализовану библиотеку колутова коју можете поново да посетите кад год вам затреба нека инспирација или инспирација. Ово може бити посебно корисно за креаторе садржаја који желе да уче и уче од техника других креатора.

Како послати колутове себи на Инстаграм

Сада када разумемо предности слања колутова себи, хајде да заронимо у водич корак по корак о томе како да то урадимо. Процес је релативно једноставан и може се обавити у само неколико додира. Ево како:

  1. Отворите апликацију Инстаграм на свом мобилном уређају и идите до колута који желите да пошаљете себи.
  2. Додирните икону три тачке (...) која се налази у доњем десном углу колута.
  3. У опцијама које се појављују, додирните дугме „Пошаљи на“.
  4. У траку за претрагу унесите своје корисничко име и изаберите га из предлога.
  5. Додирните дугме „Пошаљи“ и воила! Колут ће бити послат на ваше директне поруке.

Можете ли да пошаљете колутове себи на Инстаграм?

Апсолутно! Инстаграм вам омогућава да шаљете колутове себи баш као што бисте их послали било ком другом кориснику на платформи. Ова функција није ограничена ни на ваш сопствени садржај. Можете слати колутове које су креирали други корисници, све док су њихови налози јавни. Ово отвара свет могућности за чување и дељење садржаја који вам одговара.

Предности слања колутова себи

Слање колутова себи на Инстаграм нуди неколико предности. Прво, омогућава вам да креирате личну колекцију свог омиљеног садржаја. Било да су у питању смешни видео снимци, информативни туторијали или задивљујући визуелни материјали, можете да креирате библиотеку која одражава ваша интересовања и преференције.

Друго, слање колутова себи обезбеђује лак приступ садржају који волите, чак и ако буде закопан у вашем фиду или нестане са странице за истраживање. Ово је посебно корисно за креаторе садржаја који желе да уче и уче од техника других креатора. Чувајући колутове за себе, можете да се вратите на њих кад год вам затреба инспирација или желите да анализирате одређене аспекте садржаја.

На крају, слање колутова себи омогућава вам да их лако делите са другима. Можда сте наишли на колут за који мислите да би се допао вашем пријатељу или желите да прикажете свој омиљени садржај у презентацији или посту на блогу. Ако се колути шаљу на ваше директне поруке, можете их лако проследити другима или преузети за употребу ван мреже.

Креативни начини коришћења послатих колутова

Сада када знате како да пошаљете колутове себи и предности које нуди, хајде да истражимо неке креативне начине коришћења ове функције:

  1. Направите личну таблу за расположење: Ако сте уметник или дизајнер, можете да користите послате колутове да бисте припремили таблу расположења за свој следећи пројекат. Сачувајте колутове који вас инспиришу, било да су у питању палете боја, шаре или уметничке технике.
  2. Делите садржај са својим тимом: Ако радите на заједничком пројекту, слање колутова себи може бити одличан начин да делите садржај са својим тимом. Можете лако да проследите колутове својим колегама, осигуравајући да су сви на истој страници.
  3. Планирајте своју стратегију садржаја: Као креатору садржаја, важно је да будете у току са најновијим трендовима и техникама. Слањем колутова себи, можете креирати библиотеку инспирације која вам може помоћи да планирате своју стратегију садржаја и останете испред криве.
  4. Креирајте одабрани фид: Ако желите да направите кохезиван и визуелно привлачан Инстаграм феед, слање колутова себи може бити одличан начин за курирање садржаја који је у складу са вашом естетиком. Можете да проучавате колутове и анализирате шта их чини визуелно привлачним, а затим примените те принципе на сопствени садржај.
Пошаљите колутове себи 2

Решавање уобичајених проблема приликом слања колутова себи

Иако је слање колутова себи на Инстаграм генерално једноставан процес, можда постоје неки уобичајени проблеми на које можете наићи. Ево неколико савета за решавање проблема који ће вам помоћи да их превазиђете:

  1. Спора интернет веза: Ако имате спору интернет везу, слање колута може потрајати дуже. Уверите се да сте повезани на стабилну Ви-Фи мрежу или покушајте да пошаљете колут када будете имали бољу везу.
  2. Ажурирања апликације: Инстаграм често објављује ажурирања како би побољшао перформансе апликације и исправио грешке. Ако имате проблема са слањем колутова себи, уверите се да имате најновију верзију апликације инсталирану на свом уређају.
  3. Подешавања налога: Уверите се да вам подешавања налога омогућавају да примате директне поруке од себе. Идите на подешавања налога и проверите опције приватности да бисте били сигурни да можете да шаљете и примате поруке са свог налога.

Други начини за чување и дељење колутова на Инстаграму

Док је слање колутова себи згодан начин за чување и дељење садржаја, постоје и друге методе које можете истражити. Ево неколико алтернатива:

  1. Сачувајте у своје колекције: Инстаграм вам омогућава да сачувате колутове у својим колекцијама, које су у суштини фасцикле у којима можете категоризовати и организовати свој сачувани садржај. Једноставно додирните икону обележивача испод колута и одаберите колекцију у коју желите да је сачувате.
  2. Поделите са својом причом: Ако желите да поделите колут са својим пратиоцима, то можете учинити тако што ћете га објавити у својој Инстаграм причи. Додирните икону папирног авиона испод колута и изаберите опцију „Додај објаву у своју причу“.
  3. Преузмите колут: Ако желите да имате локалну копију колута на свом уређају, можете је преузети. Постоје разне апликације и веб локације трећих страна које вам омогућавају да преузмете Инстаграм видео записе. Међутим, будите опрезни када користите апликације трећих страна и уверите се да су угледне и безбедне.

Закључак

Слање колутова себи на Инстаграм је моћна функција која вам омогућава да сачувате и делите свој омиљени садржај са лакоћом. Без обзира да ли желите да припремите библиотеку инспирације, делите садржај са својим тимом или планирате своју стратегију садржаја, ова функција вас покрива. Уз водич корак по корак и савете за решавање проблема који су дати у овом чланку, брзо ћете слати колутове себи као професионалцу. Зато само напред, покушајте и откључајте пун потенцијал Инстаграм-ове функције колута. Срећно дељење!

Да, можете послати колут себи на Инстаграм користећи следеће кораке:

  1. Отворите апликацију Инстаграм и идите на свој профил.
  2. Пронађите колут који желите да пошаљете себи.
  3. Додирните колут да бисте га отворили.
  4. Испод котура додирните икону папирног авиона (дугме за дељење).
  5. У одељку „Пошаљи на“ изаберите „Дели са својом причом“.
  6. Додирните „Пошаљи“ и колут ће бити послат у вашу причу.
  7. Када буде у вашој причи, можете је погледати касније у било ком тренутку.

Од најновијег ажурирања, Инстаграм нема директну функцију за чување колутова у камери вашег телефона. Међутим, можете да користите апликације трећих страна или функције снимања екрана на свом уређају да бисте снимили колут и сачували га на телефону.

Тренутно, Инстаграм нема функцију која вам омогућава да истовремено пошаљете колут неком другом и себи. Ако желите да сачувате колут за себе, можете га послати у своју причу, а затим га поделити са другима из своје приче.