Колико пратилаца има Роналдо

Kreirano 1 mart, 2024
Инстаграм славних од којих можемо да црпимо инспирацију

Инстаграм, друштвена платформа за дељење фотографија и видео записа, има милијарде активних корисника широм света. Његов утицај је толико порастао да је преобликовао начин на који се појединци повезују, комуницирају, па чак и воде посао. Популарност ове платформе довела је до трке међу славним личностима, спортистима и утицајним личностима да сакупе највећи број пратилаца, чиме се учвршћује њихов дигитални утицај.

Владавина Инстаграма

Најпраћенији налог на Инстаграму није нико други до сам Инстаграм. Званични налог платформе друштвених медија @инстаграм има невероватних 651 милион пратилаца од 2024. Налог првенствено промовише трендовски садржај са целог сајта, наглашавајући јединствене постове, уводећи нове функције и прослављајући глобалне догађаје.

Доминација спортских икона

Кристијано Роналдо
Круна за најпраћенијег појединца на Инстаграму припала је Кристијану Роналду. Португалски фудбалер, познат широм света по својим изузетним вештинама и харизми, има импресивних 600 милиона пратилаца на свом налогу @цристиано. Роналдов профил пружа фановима увид у његов професионални и лични живот, од његових узбудљивих наступа на фудбалском терену до тренутака ван терена са породицом и пријатељима.

Лионел Меси
Не далеко иза Роналда је Лионел Меси, још једна фудбалска легенда која је на Инстаграму прикупила много пратилаца. Меси, аргентински фудбалер који је прославио своју изванредну игру, има 482 милиона пратилаца на свом налогу @леомесси. Месијев профил је препун снимака његове каријере и породичних тренутака, дајући навијачима да завире у његов живот на терену и ван њега.

Слава женских познатих личности

Селена Гомез
Титулу најпраћеније жене на Инстаграму носи Селена Гомез, америчка певачица и глумица са 427 милиона пратилаца на налогу @селенагомез. Осим што дели новости о својим музичким и глумачким пројектима, Гомез користи своју платформу да се залаже за свест о менталном здрављу и друга друштвена питања.

Кајли Џенер
Још једна жена која доминира Инстаграмом је Кајли Џенер, ријалити ТВ звезда и пословна жена, која има 398 милиона пратилаца на свом налогу @килиејеннер. Џенер користи свој Инстаграм да промовише своје козметичке и козметичке послове, Килие Цосметицс и Килие Скин, и дели увиде из свог личног живота.

Команда дивова забаве

Двејн "Стена" Џонсон
Двејн „Стена“ Џонсон, познати глумац и бивши ВВЕ шампион, има огроман број пратилаца на Инстаграму од 388 милиона на свом налогу @тхероцк. Џонсонов профил је препун видео записа о вежбању, мотивационих цитата и погледа иза кулиса његових филмских пројеката, осликавајући његову вишеструку каријеру.

Ариана Гранде
Аријана Гранде, позната америчка певачица и глумица, има 378 милиона пратилаца на свом налогу @арианагранде. Гранде дели новости о својој музици, објављује дивне слике свог пса и промовише свој козметички бренд, РЕМ Беаути, на свом Инстаграм налогу.

Утицај Кардашијан-Џенер

Ким Кардасхиан
Ким Кардашијан, ријалити ТВ звезда која је постала пословна жена и амбициозни адвокат, има 363 милиона пратилаца на свом налогу @кимкардасхиан. Кардашијан користи своју платформу да промовише своје различите пословне подухвате, укључујући њен бренд одеће за обликовање, Скимс, и њен бренд лепоте, ККВ Беаути.

Кхлое Кардасхиан
Следи Кхлое Кардасхиан, са 298 милиона пратилаца на њеном рачуну @кхлоекардасхиан. Кардашијан, слично као и њене сестре, користи свој налог да промовише своје пословање и дели лична искуства.

Инстаграм икона

Поп и Р&Б диве

Бијонсе
Бијонсе, глобално прослављена поп и Р&Б певачица, на Инстаграму има 315 милиона пратилаца на свом налогу @беионце. Бијонсеин налог садржи задивљујуће аутопортрете, професионалне фотографије са разних снимања и музичке спотове, нудећи обожаваоцима увид у њен многострани свет.

Успон млађег Џенера

Кендалл Јеннер
Првих десет заокружује Кендал Џенер, модел и ријалити ТВ звезда, са 294 милиона пратилаца на њеном рачуну @кендалљеннер. Џенер користи свој налог да прикаже своје манекенске наступе, лични живот и сарадњу са својом сестром Кајли за њихову козметичку линију.

Закључак

Инстаграм, као моћник друштвених медија, омогућио је славним личностима и утицајним личностима да се повежу са својим фановима на личном нивоу. Платформа је и даље бојно поље за популарност, а ових десет налога предњаче у групи. Биће занимљиво видети да ли ће се рангирање променити у будућности, с обзиром на динамичну природу популарности друштвених медија.

Кристијано Роналдо тренутно има преко 300 милиона пратилаца на Инстаграму, што га чини једним од најпраћенијих појединаца на платформи.

Жене познате личности попут Бијонсе, Селене Гомез и Кајли Џенер познате су по својим значајним следбеницима и утицају на Инстаграму.

Фактори као што су њихов таленат, харизма, занимљив садржај, сарадња са брендовима и редовна ажурирања доприносе слави женских познатих личности на Инстаграму.